Portal B2B

Cresterea eficientei companiei in relatia cu clientii mari prin automatizarea proceselor de preluare a comenzilor si a cererilor de oferta

Portalul B2B ofera simultan o crestere a eficientei vanzarilor catre clientii mari si re-selleri, simultan cu diminuarea costurilor aferente preluarii datelor de catre operatorii umani; Informatiile disponibile despre produse, stocuri, preturi negociate, solduri si istoric al tranzactiilor sunt configurabile si se extind si la produsele echivalente si imagini ale produselor.

Informatii on-line, imediate si clare pentru o relatie de succes

Prin faptul ca o parte din comenzi nu mai sunt preluate si re-introduse in sistem de catre utilizatori, eroarea umana este eliminata complet. Informatia este deja in baza de date, in format electronic, introdusa chiar de partenerul Dvs., iar alte informatii necesare, cum ar fi istoricul tranzactiilor sau facturile in sold sunt preluate automat din baza de date a sistemului ERP. Sistemul trimite automat confirmarile de primire a comenzii catre client si in cadrul organizatiei.

Simplitate si investitii minime pentru un canal de vanzari adiacent

Un nou canal de vanzari este disponibil pentru compania Dvs., cu o valoare minima a investitiei. Intretinerea sistemului este simpla si nu necesita interventia utilizatorilor umani, toate procesele fiind automatizate in cadrul sistemului ERP DataLight Enterprise la care este conectat Portalul B2B.

Implementări

0

Ani de experienţă

0

Generaţii de software

0

Soluţii verticale

0

Suntem aici pentru Dumneavoastra.

Suntem pregatiti sa stam de vorba.